Baarle Nassau
Winkelmandje
Service is onze troef!

Audio - Audicien - Hoortoestellen

Welkom in onze afdeling Audio.
Hier kunt u terecht bij een professionele audicien voor alles wat over oren gaat.

Van hoortest tot hoortoestel wordt het hele proces door ons zorgvuldig begeleid. Maar wist u dat u ook voor gehoorbescherming en communicatiesystemen bij ons terecht kunt? Uw leeftijd maakt dan ook niet uit. Elke leeftijdsgroep kan te maken hebben of krijgen met gehoorverlies en/of situaties die bedreigend zijn voor het gehoor en er is voor iedereen een passende oplossing te vinden.



Deze afdeling is geheel zelfstandig als onderdeel Optiek Czyzewski B.V. en StAr gecertificeerd net als onze gediplomeerde audicien. Dit biedt u als klant de kwaliteit die uw oren verdienen. Omdat wij geheel zelfstandig zijn, heeft u bij ons ook de grootst mogelijke keuzevrijheid. U bent dus niet gebonden aan slechts één enkel merk of type. 


   
Ook voor tinitus klachten kunt u bij ons terecht voor informatie, advies en zelfs oplossingen. Hier wordt wereldwijd steeds meer onderzoek naar gedaan waardoor ook steeds meer oplossingen binnen handbereik liggen. Wij streven ernaar om altijd van het laatste nieuws op de hoogte te zijn en beschikken over de kennis en mogelijkheden om u hiermee te helpen. 

     
Baarle Nassau:
Chaamseweg 14
NL-5111 VM Baarle Nassau
+31(0)13-5078792
  Facebook